e. coudray parfums

5 originele manieren om jezelf te parfumeren

Ontdek ons gamma E. Coudray parfums en geniet van de rituelen om je te parfumeren. Parfum verstuiven lijkt een eenvoudige zaak. Snel twee keer op je snek sprayen en klaar. Maar zo eenvoudig is het niet. Jezelf met stijl parfumeren gebeurt volgens de regels van de kunst. Wij leren je hoe het écht moet. Met elegantie en subtiliteit.

 

1. Spray je parfum

Verstuif je parfum rechtstreeks op de huid om alle facetten van de zorgvuldig opgebouwde geur volledig tot zijn recht te laten komen. Kies voor plekjes waar je hartslag het beste voelbaar is, die geven de meest warmte af. Denk bijvoorbeeld aan de nek, je decolleté, achter de oren en op de polsen. Op deze manier zal je het langst genot hebben van het kostbare jus.

 

2. Op je haar

Wist je dat je je favoriete parfum ook gewoon op je haar kan verstuiven? Op die manier geniet je omgeving (en jezelf) van je lekkere parfum wanneer je met je hoofd beweegt. Spray het parfum op de puntjes of op je haarborstel net voor je je haar kamt.

 

3. Geparfumeerde bodylotion

Ook leuk voor wie maar niet genoeg kan krijgen van haar favoriete parfum: de bodylotion variant van het geurtje. Bovendien krijg je twee sensaties voor de prijs van een: je huid voelt meteen goed gehydrateerd aan en is zachtjes geparfumeerd. Ideaal voor als je op vakantie bent en geen zin of plaats hebt om je parfumfles mee te zeulen.

 

4. Geparfumeerde zeep

Een zeepje met een geurtje is de subtielste manier om je te parfumeren. Je kan het zeepje gebruiken om je lichaam te wassen maar even goed in het toilet leggen voor je gasten. (en jezelf natuurlijk). Een eenvoudig en elegant gebaar om jezelf met een delicaat geurtje te verwennen.

 

5. Met een reisflacon

Niets zo chique als een reisflacon van je favoriete parfum om je ten allen tijde van een delicaat geurwolkje te voorzien. Dit miniformaat in elegantie reisetui past in iedere handtas of toilettas en is ideaal om mee te nemen op reis.