Permanente make-up


Permanente make-up of PMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Je Make-up zit steeds perfect!

meer info

Payot Gelaatsverzorgingen

Een schoonheidsmethode die het resultaat is van een uniek samenspel van modelleren, efficiënte werkstoffen en sensuele texturen. Een echte expertise.

meer info

U-S Facelift³ - Ultra Sound Facelift


Deze laatste nieuwe hype uit de US wordt ook wel “The Lifting Of The Stars” genoemd.

meer info

Manicure & Pedicure


Met Alessandro hand en nagelproducten zien uw nagels er perfect verzorgd uit, ook als u broze en splijtende of juist dunne en zachte nagels heeft.

meer info

Gelnagels


Kleine voorbereiding van het nagelplaat, aanbrengen van gel, aanbrengen van french of kleur naar keuze, houdbaarheid 3 tot 5 weken.

meer info

Uv - Nail Polish Manicure of Pedicure


Kleine voorbereiding van het nagelplaat, aanbrengen van uv-nagellak, houdbaarheid 3 weken.

meer info

Ontharing Better Waxing


Ontharingen met warme hars voor de uiterst gevoelige huid. Bekijk de mogelijkheden hier!

meer info

Laser & Co The Epilation Reference


Laser & Co beschikt over de nieuwste en meest revolutionaire epilatielaser. De Laser&Co diodelaser werkt volledig pijnloos door de gekoelde laserkop.

meer info

Make-up SIBO


SIBO make-up is een mineralen make-up voor de uiterst gevoelige en reactieve huid. Speciale gelegenheid of dagdagelijkse make-up bekijk het hier.

meer info

Extraatje voor u

“Tijdens de verzorgingen kan u genieten van een glaasje water of koffie. Check in op Facebook bij Sibo beauty & nails en krijg een glaasje bubbels! ”

ecoudray logo
u-s facelift logo
laser & co logo
payotsibo