PAYOT,
HET LEGENDARISCHE COSMETICAMERK
SINDS 1920

nadia payot geschiedenis

Het internationaal bekende cosmeticamerk PAYOT is ontstaan in 1920 uit de buitengewone visie van één vrouw: Nadia PAYOT. Zij is haar tijdperk ver vooruit en ze wordt één van de eerste vrouwelijke artsen. De onafhankelijkheid van vrouwen ligt erg aan het hart en al gauw toont Nadia PAYOT haar wil om haar deskundigheid op het gebied van medicijnen, wetenschap en plantenkunde te gebruiken voor de verzorgingsproducten die zij ontwikkelt. Een beslissende ontmoeting zet haar visie over schoonheid op zijn kop en wordt de aanzet voor de basisprincipes van haar merk. Door haar contact met sterballerina Anna Pavlova begrijpt Nadia PAYOT de weldadige invloed van beweging voor het behoud van een mooie en zichtbaar jongere huid. Zij ontwikkelt een gezichtsgymnastiek en wijdt daarna haar klanten in. Zo ontstaat de nog steeds actuele “modelage in 42 bewegingen”. Nadia PAYOT creëert vervolgens een lijn unieke cosmetische verzorgingsproducten die in synergie werken met deze toepassingsmethoden. Legendarische namen zoals Pâte Grise en Nutricia zien vanaf 1925 het licht in haar eerste Parijse schoonheidsinstituut, rue Richepanse.

REVOLUTIONAIRE SCHOONHEIDSERVARING_

PAYOT biedt vrouwen die op zoek zijn naar authentieke luxe de gelegenheid die ervaring te beleven van een mooie, altijd stralende huid. Het merk, dat zicht uitsluitend wijdt aan huidverzorging, begeleidt vrouwen van iedere generatie in elke fase van hun leven. De professionele verzorging in het schoonheidsinstituut of de verzorgingsproducten die de schoonheid van elke vrouw thuis in haar eigen intieme omgeving onthullen, bieden een unieke beleving. Als ware schoonheidscoach biedt PAYOT een uniek samenspel tussen innoverende formules voortgekomen uit de laatste wetenschappelijke vooruitgangen en sensoriële producten. De PAYOT ervaring heeft als doel vrouwen bewust hun schoonheid te laten beleven en met hen het geheim te delen van een professioneel ritueel om zo de resultaten en hun plezier te verveelvoudigen. PAYOT is toegewijd aan elke vrouw en creëert deze exceptionele belevingen met sensoriële signaturen die al sinds bijna 100 jaar de basis zijn van een zeer sterke vertrouwensrelatie.

DE CREATIEVE KRACHT VAN EEN GEÏNTEGREERD ONDERZOEKSLABORATORIUM

Een team van gepassioneerde experts ontcijfert de geheimen van de huid en de mysteries van de cellen om verzorgingsproducten te ontwikkelen die een oplossing bieden voor echte schoonheidsproblemen en -behoeften. Zij baseren zich op de nauwkeurige en krachtige PAYOT signatuur en fundamentele doelstellingen. Het laboratorium, gevestigd in Parijs, wordt geleid door onderzoekers en wetenschappers die tegenwoordig een waar Dermo-Cosmetisch Centrum vormen: hoogwaardige uitrustingen, internationaal gerichte ontwikkeldingen en een nauwkeurige selectie van de belangrijkste werkstoffen ten dienste van de doeltreffendheid en sensorialiteit.

RATIONELE FORMULERING: De werking van de producten wordt altijd aangetoond aan de hand van dermatologische gecontroleerde klinische testen of gebruikerstesten die de tevredenheid van de vrouwen evalueren. De werkstoffen worden gehaald uit de omgeving die het meeste geschikt is voor hun ontplooiing: wetenschap en kruidengeneeskunde. Alle huidverzorgingsproducten worden geformuleerd met, soms geoctrooieerde, ingrediënten die met de grootste zorg worden g

DOELTREFFENDHEID EN SENSORIALITEIT EEN WARE PRIKKELING VAN DE ZINTUIGEN

UITGESPROKEN SENSORIALITEIT: Alle huidverzorgingsproducten worden ontwikkeld voor een prikkeling van de zintuigen en een optimaal plezierig gebruik: de texturen zijn gekozen en bewerkt om zo goed mogelijk te beantwoorden aan de wensen en lifestyle van vrouwen.
CREATIEVE SAMENWERKINGEN: In het laboratorium werken de samenstellers nauw samen met de innovatie afdeling die de producten samenstelt. Deze intellectuele competitie en fysieke samenwerking stimuleren onze creatieve krachten om onophoudelijk te innoveren en uit te vinden en zorgen eveneens voor een uitzonderlijke, snelle uitvoerbaarheid.